Snyggast med garageportar i samma stil som fasaden

Garageportar BRF Stockholm

Bor ni i en bostadsrättsförening? Om du sitter i en styrelse för en BRF i Stockholm, till exempel så har du, tillsammans med de andra i bostadsrättsföreningen ett stort ansvar för hela er BRF. Ansvaret handlar ju egentligen om att förvalta er bostadsrättsförenings fastighet, och det är ju inte alla som ingenjörer som sitter i en BRF. Oftast är det ju bara “vanliga människor” som sitter i en styrelse för en BRF.

Stort ansvar sitta med i BRF-styrelse

Styrelsen har att ta hand om hela ekonomin i bostadsrättsföreningen, alla hyror som ska in till bostadsrättsföreningen, alla utgifter som ska betalas till bostadsrättsföreningen, och hela fastigheten som ska skötas om. Det är ett stort ansvar, men som tur är så kan man faktiskt få hjälp med det.

Anlita leverantörer som har som erbjudande om att hjälpa just bostadsrättsföreningar. Ska ni renovera fönster, så kan ni leta efter en leverantör som levererar fönster och som erbjuder sig att montera och renovera fönster. Ska ni renovera fasaderna på era fastigheter så är även det ett stort projekt som kan kräva stora resurser. Även inom detta område finns det hantverkarfirmor som kan åta sig stora projekt som en hel fasadrenovering kan innebära.

Svårt ansvara för renovering själva

Ska ni renovera garagen i er fastighet? Om man renoverar fasaden på fastigheten och inte gör något åt garageportarna, blir det en jättestor skillnad mellan den renoverade fasaden och garageportarna. Det snyggaste är ju ändå att renovera garageportarna på samma sätt som ni renoverar fasaden. Om garageportarna är utslitna så kan ni köpa nya garageportar och sedan måla dem i samma färg som fasaden.