Hyr byggställning i Stockholm!

byggställning Stockholm

Ska du ut och renovera på huset? Det är ju som alltid dags för det nu när vädret tillåter det. Trots att vi har en fin sommar och förhoppningsvis en lång och torr sommar framför oss, så kan man trots det inte alltid lite på väder och vind. Så passa på när det är fint! Upp på stegarna nu istället för att bada med barnen.

Har du byggställning som gör din renovering eller bygge säkert? Om inte är det dags att skaffa hem säkra byggställningar. Sådana behövs så snart som du ska renovera fasaden, taket eller fönster på ditt hus. Med byggställningar kan du vila en liten stund om du skulle känna för det mitt i renoveringen, eller bygget. Du kan lägga allt byggmaterial på byggställningen så slipper du springa fram och tillbaka för att ha nytt material när du som bäst behöver det.

Du ansvarar för alla som jobbar hos dig

Ska du anlita byggare som kommer hem till dig och jobbar? Du vet väl om att det alltid är du som är fastighetsägare, att det är ditt ansvar att hantverkarna som kommer ut till din villa eller radhus, eller om du äger någon annan fastighet eller lokal – som har ansvaret för hantverkarnas säkerhet? Allt arbete som sker ovan 2 meter ovanför markytan ska ha säkra byggställningar som hantverkarna kan arbeta på.

Det är lätt hänt att man tänker att det är arbetsgivarens ansvar det där med säkerheten för hantverkarna, men så är det inte. En arbetsgivare som är noggrann och som värdesätter sina hantverkare ser förstås till så att de kan arbeta på ett säkert sätt, men om det inte är så, så är det alltid fastighetsägarens ansvar, alltså ditt, att säkerställa att de kan arbeta på ett säkert sätt.

Varför inte hyra byggställning i Stockholm?

Har du inga byggställningar så kan du alltid hyra. Googla till exempel “byggställning Stockholm”, om du bor i Stockholm. Bor du inte i Stockholm kan du alltid byta ut “Stockholm” mot den ort där du bor, så får du flera förslag på sådana som erbjuder byggställningar nära dig.